Ahol először megértik a lényeget, ott vásárolnak az emberek

Marketingmese Oktatóanyag: megtanít animált magyarázó videót készíteni. A termékedet megértik és megveszik egy 78 mp-es rajzfilm videó alapján. De ha nincs kedved megtanulni, megcsináljuk neked.

Többen értik meg = többen veszik meg

Magyarázó rajzfilm videóval (így hívjuk: marketingmese)
könnyű eladni a terméked.

  • Ennyivel valószínűbb, hogy vásárol, ha magyarázó videót lát 85% 85%
  • Ennyivel növeli a hírlevél kattintási arányt 73% 73%
  • Ennyien néznek szívesen magyarázó videót, hogy megismerjék a terméket 96% 96%

Forrás: hubspot.com

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

Mikor van szükséged magyarázó rajzfilmvideóra?

Ami neked egyértelmű, másnak el kell magyarázni. Ha az ötleted igazán zseniális, akkor biztos, hogy nem lehet pár mondatban megértetni, hogy mitől jobb, miért tud többet.  Ha rajzfilmvideóval magyarázod el, fel fognak rá figyelni. Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy ha mese van, akkor dobj el mindent, szaladj, és ülj le a mese elé.

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

„Milyen szoftvert fogunk használni?”

Kivitelezéshez is ezt használjuk, és az oktatóanyagban is ezt a szoftvert tanítjuk. A Create Studio szoftverében megszámlálhatatlan karakter, háttér, mozdulat, ikon, hangeffekt van.

Tipp: így szerezheted meg jobb áron a szoftvert

Ezen a linken: https://createstudio.com van egy akciós ajánlatuk 100 USD helyett csak 67 USD az egyszeri díjas hozzáférés. Ha itt végigviszed a vásárlási folyamatot, felajánjla, hogy 37 USD havidíjért pluszban hozzáférsz minden elemhez (all access pass).  Így csak 104 USD-t a kezdeti befektetésed.

A gomb arra az oldalukra visz, ahol a 67 USD egyszeri díjas ajánlatuk van

Mi a 3 legjobb dolog a Marketingmese oktatóanyagban?

Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. A rajzfilm videók erre a célra tökéletesek. Animated explainer videónak nevezik a nemzetközi online marketingben. A lényeg szövegírásban és a jelenetek elrendezésében rejlik. Tudod miért működik? Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy “ha mese van a tévében akkor odafigyelünk.”

YEAH!

Nem csak egy videót csinálhatsz meg, hanem bármennyit

Minden kampányhoz érdemes külön csinálni, nagyobb figyelmet csinál, mint bármi más

De jó!

Ha nem szeretsz videón szerepelni, itt az nem gond.

Beszélni sem szeretsz? Az is oké, mert beszéd nélkül, felirattal és hangeffektekkel is hatásos.

ahha!

Könnyű belejönni, könnyű megtanulni

Az első videó után özönleni fognak új ötleteid. Egy videó, egy napos munka.

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

„Hogyan tanítalak meg   magyarázó videót készíteni?”

Marketingmese Oktatóanyag: Több 100 órányi explainer videót elemeztem, megküzdöttem a Create Studio videószoftverrel. Amit én tudok, te is fogod tudni. Ha gondolod, meg is csinálom a Marketingmese videódat.

1. Mi az a 8 elem, amitől egy életre megjegyzik a videódat?

A vállalkozásod zseniális. De azért jó lenne, ha többen értenék, nem?

Kulcsfejezete ez a MarketingMese oktatóanyagnak, aki ezt nem érti, nem tud tovább jönni.

Megnéztem annyi explainer videót, hogy már magyarázó rajzfilm videókat álmodtam. Ma már meg tudom mondani, hogy mi az a 8 legfontosabb meggyőző elem, amit mindig előjött több száz ilyen videónál. Ezek a meggyőző elemek érik el a hatást. Mindet meg fogod ismerni az oktatóanyagban, és elmondom, hogyan hozd létre ezeket a hatást kiváltó elemeket.

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

2. Ugye nem egy újabb vacak reklámot akarsz csinálni?

„Mi a netjet.hu-nál megtaláltuk a módját, hogyan legyél hatékony és sikeres bla bla bla „ – Ez a reklám, ilyenre nincs szükséged.

Ezt értik félre, akik magyarázó videókat használnak. Van azért sok magyarul is. Reklámot, komolyan, 2022-ben? Hol az átugrás gomb?

A Marketinmese lényege, hogy magával ragadó, és érdekes legyen, történetet meséljen el, és ez alapján értesse meg a lényeget. Az lesz a lényeg, hogy milyen forgatókönyvet írsz. Az oktatóanyagban részletesen tanítom, kivitelezés során én írom a forgatókönyvedet.

 

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

3. Hogyan értesd meg a legbonyolultabb dolgot a legegyszerűbben?

A szöveg fontosabb, mint az, hogy milyen szoftvert használsz. Ha rossz a forgatókönyv, hiába a legdrágább videószoftver.

180 szavad van, ez kb. 60-90 másodperc. Ilyen hosszú lehet maximum a magyarázó videót. Ennyi idő alatt kell megértetni az emberekkel azt, hogy mitől zseniális amit kitaláltál.

Az oktatóanyagot azzal fogjuk kezdeni, hogyan kell a legtöbbet kihozni a 180 szavadból. Ha nem értik meg továbbállnak, de ha megértik, vásárolnak az emberek.

4. Milyen forgatókönyvet kell írni?

Nem az a nehéz benne, hogy „jaj, mit írjak”, hanem az, hogy nagyon röviden kell írni, de úgy ám, hogy mindenki megértse, és megértés közben egy érzelmi kapcsolatot is kialakítson. (Érzelmi kapcsolat pl. a szimpátia)

A szöveget össze kell párosítani a jelenetekkel. Sőt: a feliratokkal, a hanghatásokkal és a zenével. Bonyolultnak hangzik, de az oktatóanyagban megtanítom, hogyan lehet ebbe könnyedén belejönni. Ha a kivitelezést választod, én megírom a forgatókönyvet és megcsinálom neked a marketingmese videódat.

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

5. Hogyan szerkeszd meg a videót jelenetről jelenetre?

Megírt forgatókönyvvel a kezedben (ehhez adok majd sablont is az oktatóanyagban) megyünk szépen sorban, jelenetről jelenetre. Kiválasztjuk a figurát, a hátteret, a mozdulatokat, az érzelmeket, és ezekből lépésről lépésre megcsináljuk a videót. Megtanítom hogyan teszel bele feliratot, hangeffektet, narrációt. (Ha mégis beszélni akarsz)

Tipp: Amikor csináljuk a videót, ezerszer megnézzük jelentről jelenetre. Ha sokat nézed, neked, a szerzőnek az a gondolatod fog támadni, hogy nem elég jó a szöveg. De ennek a gondolatnak ne engedj, a szöveg jó, csak ha miliószor nézed, akkor tűnik furának.

Persze, ha kivitelezés csomagot választod, akkor mi csináljuk meg az egészet.

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

Rólunk

Miért hallgass ránk, ha marketingről, meg magyarázó videókról van szó?

Erdélyi Norbert

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

Szakterületem az online kampányok tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. Mi a cél? „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek.

Erdélyi-Búza Renáta

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

Az a célom, hogy minden, amit a weboldalainkon látsz, azonnal érthető legyen. Ez nem is olyan könnyű, tekintve, hogy milyen nagy tudású szoftverek használatát tanítjuk.  Tudom, hogy nehéz új dolgot tanulni, ha kevés időd van rá, ezért a videókat úgy csináltuk meg, hogy gyorsan sok infót adjon át, mégis könnyedén és érthetően

Váratlan előnyök, ha Marketingmese videót használsz

Hírlevél sorozat legrosszabb mailje helyett beteszed a Marketingmese videót

A sales funnelnek a leggyengébb pontja az az e-mail, amelyik a legrosszabb megnyitási arányt éred el. Fogod ezt az emailt, kilövöd az űrbe, helyére beteszel egy másik mailt, amiben ez a videó van.  Kicseréled a leggyengébb láncszemet egy erős láncszemre.

A régi vevőket megtartja az újakat megszólítja.

Nem kell azon agyalni, hogy mit mondjak annak, ki már vásárolt, és mit annak, akinek új weboldalad. A régi vevők az újdonságok fogják látni benne, az új vevők az izgalmat.

Nem kellett szerepelni

Még beszélni se akarsz a videókon? Nem baj, mert a Marketingmese még narráció nélkül is működik.

Választhatsz, hogy megtanulod, vagy megcsináljuk mi neked.

Mire használhatsz egy Marketingmese videót?

Használhatod az ajánlatkérés űrlapod előtt

Elmagyarázod hogyan működik a szolgáltatás igénybevétele és az árajánlat adás.

Használhatod face hirdetéshez

Sokkal jobban jársz vele, mint bármilyen képpel.

Használhatod a termékoldalon

Kosárba tevés előtt gyorsan értsék meg a lényeget az emberek

Használhatod kampány kezdéshez

Kampány kezdetén kirakod a kezdőlapodra a Marketingmese videódat, és akkor nem kell hetekig hírlevélben magyarázni mitől zseniális az ötleted

Használhatod feliratkozó szerzéshez

Főcím-alcím-gomb a bal oldalon, videó a jobb oldalon, 1/2-es oszlopfelosztással. Kész. Majd figyeld meg, hogyan kúszik felfelé a konverziós arány.

Mit szólnál, ha mi csinálnánk meg neked?

Ha a kivitelezés csomagot választod, mi megcsináljuk neked a magyarázó rajzfilm videódat, azaz a marketingmesédet. Ez a legkényelmesebb megoldás

Erdélyi Norbert

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

Erdélyi-Búza Renáta

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

1. Először kérdezek

Meg kell ismernem a vevőidet, a problémáikat, a te weboldalad, az eredményeidet, referenciáidat. Meg kell értenem, hogy meg tudjam értetni másokkal, hogy mitől zseniális az, amit csinálsz. Van egy kérdőív, azt kitöltöd, visszaküldöd. Ha már régi vevőnk vagy, nem kell újra kitölteni, a meglévő infók alapján tudunk dolgozni.

3. Elküldöm a videót

Ha van CreateStudio szoftvered, akkor megkapod az export file-t is hozzá. MP4 formátumban elküldöm, azaz adok letöltési linket, és innentől kezdve a videódat máris használhatod profitnövelésre. Ha nálam a kitöltött ív, adj 12 munkanapot a kivitelezésre. Narráció nem lesz a videóban, feliratozva fogom küldeni. Ha saját hangoddal mondod fel, és elküldöd nekem, akkor beleteszem a videóba a hangsávot.

2. Utána írok

Ha minden infó nálam van, akkor is még lehet írok pár e-mailt, hogy minden világos legyen, mint a nap. Számomra most jön a kihívás: megírni 60-90 másodperces videóra a 160-180 szóból álló forgatókönyvet, úgy hogy minden stimmeljen.

Mi az, ami nincs benne?

Nem vagyok elérhető telefonon, nem fogunk skype-olni, zoomolni. E-mailezni fogunk.

Csak olyan karaktereket, háttereket használok a videóban, ami a CreateStudio szoftverben van. Tehát, ha pl. szeretnél egy hupikék krokodilt, aki felfúj egy lufit, majd az kipukkan, és akkor megjelenik a logód… – akkor ne engem válassz.
Ezek mind benne van az ASZF-ben, amit mindenképp nézz át, mielőtt megrendelnéd a kivitelezést.

Megrendelés

Megtanulod, vagy ránk bízod, hogy megcsináljuk?

Erdélyi Norbert | netjet.hu

1. Először kérdezek
Meg kell értenem, hogy meg tudjam értetni másokkal, hogy miért zseniális az, amit kitaláltál.
2. Elmélyülök a témádban

Kutatómunka következik: Végigolvasom a weboldalad, megnézem mit és hogyan beszélnek az emberek az iparágadban. Milyen szavakat használnak, hogyan fogalmaznak.

3. Utána írok
Számomra most jön a kihívás: megírni 60-90 másodperces videóra a 160-180 szóból álló forgatókönyvet, úgy hogy minden stimmeljen.
4. Átadom a videót
MP4 formátumban elküldöm, azaz adok letöltési linket, és innentől kezdve a videódat máris használhatod profitnövelésre. Ha nálam a kitöltött ív, adj 12 munkanapot a kivitelezésre. Narráció nem lesz a videóban, feliratozva fogom küldeni. Ha saját hangoddal mondod fel, és elküldöd nekem, akkor beleteszem a videóba a hangsávot. Ha van CreateStudio szoftvered, akkor megkapod az export file-t is a videóhoz.

159 990 Ft

119 990 Ft

Te hátradőlsz, mi megcsináljuk.

A 12 emlékezetes elem

Mi az a 12 elem, amitől egy életre megjegyzik a videódat?

180 szavas forgatókönyvírás
Hogyan értesd meg a legbonyolultabb dolgot a legegyszerűbben
Videószerkesztés jelenetről jelenetre
Megírt forgatókönyvvel a kezedben (ehhez adok majd sablont is az oktatóanyagban) megyünk szépen sorban, jelenetről jelenetre. Kiválasztjuk a figurát, a hátteret, a mozdulatokat, az érzelmeket, és ezekből lépésről lépésre megcsináljuk a videót.
Narrációs hangsáv beszerkesztése

Megtanítom hogyan teszel bele feliratot, hangeffektet, narrációt.

39 990 Ft

29 990 Ft

Holnapután ilyenkor publikálod az első videódat!

Megrendelési információk

Kivonatok. Bővebben lást a netjet.hu weboldal szerződési feltételeit.

A díjfizetés módja

Az termék díja csak bankkártyával vagy Barion tárcával fizethető, mert az automatikus hozzáférés, fiók létrehozás és e-számla küldés kizárólag kártyás fizetéssel működik.

Fizetés Stripe-pal

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A megrendelési felület magyar nyelvű, nem navigál el a netjet.hu-ról, a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzánk.

Szerződési feltételek

Hozzáférés a termékhez

A marketingmese.hu a netjet.hu weboldal márkája. Ezért az oktatóanyag videóit a NetjetShop fiókodban nézheted meg. Ha még nem vásároltál nálunk, akkor a rendelés folyamán automatikusan létrejön a fiókod, a belépési adatokat a rendszerünk megrendeléskor automatizáltan elküldi.

Használat feltétele

Az oktatóanyag a Create Studio videószerkesztő szoftver használatát tanítja. Az oktatóanyagban bemutatott módszerek alkalmazásához szükséges a szoftver megléte. Az oktatóanyag a szoftvert nem tartalmazza.

Kontakt

Ha kérdésed van, a netjet.hu weboldal kapcsolat menüpontjában tudsz írni nekünk. Egyéb hivatalos infók a netjet.hu impresszum menüpontja alatt találhatók.