Marketingmese: megcsináluk?

Ha érdekel, akkor ez az ajánlat április 29-ig él.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Heló Campus tag!

A Marketingmese Oktatóanyag már a tiéd. Benne van a Campusban. Ha esetleg a kivitelezés érdekelne, akkor ezen az oldalon meg tudod rendelni.

Erdélyi Norbert

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

Erdélyi-Búza Renáta

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

Mit szólnál, ha mi csinálnánk meg a Marketingmese videódat?

Ha a kivitelezés csomagot választod, mi megcsináljuk neked a magyarázó rajzfilm videódat, azaz a marketingmesédet. Ez a legkényelmesebb megoldás

1. Először kérdezek

Meg kell ismernem a vevőidet, a problémáikat, a te weboldalad, az eredményeidet, referenciáidat. Meg kell értenem, hogy meg tudjam értetni másokkal, hogy mitől zseniális az, amit csinálsz. Van egy kérdőív, azt kitöltöd, visszaküldöd. Ha már régi vevőnk vagy, nem kell újra kitölteni, a meglévő infók alapján tudunk dolgozni.

2. Utána írok

Ha minden infó nálam van, akkor is még lehet írok pár e-mailt, hogy minden világos legyen, mint a nap. Számomra most jön a kihívás: megírni 60-90 másodperces videóra a 160-180 szóból álló forgatókönyvet, úgy hogy minden stimmeljen.

3. Elküldöm a videót

Ha van CreateStudio szoftvered, akkor megkapod az export file-t is hozzá. MP4 formátumban elküldöm, azaz adok letöltési linket, és innentől kezdve a videódat máris használhatod profitnövelésre. Ha nálam a kitöltött ív, adj 12 munkanapot a kivitelezésre. Narráció nem lesz a videóban, feliratozva fogom küldeni. Ha saját hangoddal mondod fel, és elküldöd nekem, akkor beleteszem a videóba a hangsávot.

Mi az, ami nincs benne?

Nem vagyok elérhető telefonon, nem fogunk skype-olni, zoomolni. E-mailezni fogunk.

Csak olyan karaktereket, háttereket használok a videóban, ami a CreateStudio szoftverben van. Tehát, ha pl. szeretnél egy hupikék krokodilt, aki felfúj egy lufit, majd az kipukkan, és akkor megjelenik a logód… – akkor ne engem válassz.
Ezek mind benne van az ASZF-ben, amit mindenképp nézz át, mielőtt megrendelnéd a kivitelezést.

Kivitelezés referenciák

A kivitelezés kifogástalan, a szójátékok: klassz.

A marketing mese informatív, éppen azt kommunikálja, amit szeretnénk eljuttatni a vevőinkhez. Vállalt időre kész lett. Olyan szöveg van benne, amit egy gyakorlott ember rak össze. Erdélyi Norbert ezt tanítja, (és csinálja is!) hosszú évek óta, így a kezdők hibái kiküszöbölve. Erdélyi Norbertnek van egy átfogó irodalmi ismerete, és irodalmi vénája is, olyan szójátékokat talál meg, amit mi nem. ( ez nemcsak szakma, ez tehetség kérdése is)

Virág Éva
Swiss Made Technology kft.
A vitaminos csokik gyártója
https://imune.bio

Mióta fut kb. 20 millió Ft megrendelést regisztráltunk.

Indítottam egy A/B tesztet a facebookon, ahol fölényesen megelőzte a sima videót az átkattintások számában. Ami külön öröm számomra, hogy felkeresett minket a TV2, szerepelni fogunk Garami Gábor új műsorában.

A netjet,hu marketingmese videója figyelemfelkeltő, ötletes, érthető és jól elmagyarázza a lényeget.

Nagyon tetszik, hogy Erdélyi Norbi rengeteg időt szán egy témakör megismerésére és a vevők nyelvén szól célcsoporthoz

Fülöp Norbert
Fülöp-Berek Kft.
https://www.slidetta.hu/

Unicco dohánymentes hevítőrúd

Le kéne szokni a cigiről.  https://unicco.eu/

Ha kizártad magadat a kocsidból...

Fél órán belül megoldják. https://villamautonyitas.hu/

Sales kommunikációs kurzus

Értékesítőknek szól.  https://salescom.hu/readytogo/
Itt a sales oldal is a netjet.hu műhelyében készült.

FoOzZ hevítőrúd

Parti dohányosoknak segít leszokni.  https://ccobato.eu/

Megrendelés

1. Először kérdezek
Meg kell értenem, hogy meg tudjam értetni másokkal, hogy miért zseniális az, amit kitaláltál.
2. Elmélyülök a témádban

Kutatómunka következik: Végigolvasom a weboldalad, megnézem mit és hogyan beszélnek az emberek az iparágadban. Milyen szavakat használnak, hogyan fogalmaznak.

3. Utána írok
Számomra most jön a kihívás: megírni 60-90 másodperces videóra a 160-180 szóból álló forgatókönyvet, úgy hogy minden stimmeljen.
4. Átadom a videót
MP4 formátumban elküldöm, azaz adok letöltési linket, és innentől kezdve a videódat máris használhatod profitnövelésre. Ha nálam a kitöltött ív, adj 12 munkanapot a kivitelezésre. Narráció nem lesz a videóban, feliratozva fogom küldeni. Ha saját hangoddal mondod fel, és elküldöd nekem, akkor beleteszem a videóba a hangsávot. Ha van CreateStudio szoftvered, akkor megkapod az export file-t is a videóhoz.
csak 2022. ápr. 27. 7:00 és ápr. 29. 23:59. között:

159 990 Ft

124 990 Ft

Megrendelési információk

Kivonatok. Bővebben lást a netjet.hu weboldal szerződési feltételeit.

A díjfizetés módja

Az termék díja csak bankkártyával vagy Barion tárcával fizethető, mert az automatikus hozzáférés, fiók létrehozás és e-számla küldés kizárólag kártyás fizetéssel működik.

Fizetés Stripe-pal

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A megrendelési felület magyar nyelvű, nem navigál el a netjet.hu-ról, a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzánk.

Szerződési feltételek

Hozzáférés a termékhez

A marketingmese.hu a netjet.hu weboldal márkája. Ezért az oktatóanyag videóit a NetjetShop fiókodban nézheted meg. Ha még nem vásároltál nálunk, akkor a rendelés folyamán automatikusan létrejön a fiókod, a belépési adatokat a rendszerünk megrendeléskor automatizáltan elküldi.

Használat feltétele

Az oktatóanyag a Create Studio videószerkesztő szoftver használatát tanítja. Az oktatóanyagban bemutatott módszerek alkalmazásához szükséges a szoftver megléte. Az oktatóanyag a szoftvert nem tartalmazza.

Kontakt

Ha kérdésed van, a netjet.hu weboldal kapcsolat menüpontjában tudsz írni nekünk. Egyéb hivatalos infók a netjet.hu impresszum menüpontja alatt találhatók.